jueves, 23 de mayo de 2013

ANIMACIÓ FLIPBOOK

Descripció de l'activitat:
Aquesta activitat consistia en fer un flipbook manual, en català es diu foliscopi, que es un llibre que conté una sèrie d'imatges que varien gradualment d'una pagina a la següent, de manera que en passar les pàgines ràpidament semblin animar-se.

Procés:
Lo primer que vam fer va ser anar agafant idees per el nostre flipbook, aquestes idees les anàvem dibuixant en brut. Una vegada teniem escollit l'animació i tema del nostre flipbook vam agafar un paper i el vam tallar en molts paperets per poder tenir les pagines del Flipbook. La primera pàgina era per el títol i les següents per l'animació, que la feiem dibuixant el mateix a totes, però amb una diferencia de moviment mínima per que al passar totes les pagines sembli que el dibuix sigui animat. Quan vam veure que quedava bé, vam agafar una llibreta petita i ho vam passar a net, i quan estava tot acabat per finalitzar-ho el vam pintar.

Resultat:







Valoració:
Aquesta activitat a sigut de les que mes m'han agradat de el curs, a part de que era en parella, era molt entretinguda i divertida de fer, trobo que m'ha sortit bé l'activitat i no he tingut cap dificultat.









No hay comentarios:

Publicar un comentario